Rijbewijs AM prijs - Oplossing Voor Rijbewijs

Dec 10, 2023

Dé specialist in rijbewijs AM

Welkom bij Oplossing Voor Rijbewijs, dé toonaangevende rijschool in Amsterdam voor het behalen van je rijbewijs AM. Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool met uitstekende rijinstructeurs en een betaalbare prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke stap is in je leven, en wij willen je graag helpen om deze mijlpaal te bereiken. Met onze jarenlange ervaring en deskundige instructeurs zorgen wij ervoor dat je snel en veilig de weg op kunt.

Hoogwaardige rijopleidingen tegen een scherpe prijs

Bij Oplossing Voor Rijbewijs geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij hoogwaardige rijopleidingen aan tegen een betaalbare prijs. Wij hanteren geen verborgen kosten en transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze rijlessen worden gegeven door ervaren instructeurs die bekend zijn met alle ins en outs van het behalen van je rijbewijs AM. Zij zullen je begeleiden tijdens het praktijkexamen en ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent.

Waarom kiezen voor Oplossing Voor Rijbewijs?

  • Betaalbare prijzen zonder compromis op kwaliteit
  • Ervaren en geduldige instructeurs
  • Flexibele lessen die passen bij jouw agenda
  • Individuele aandacht en persoonlijke begeleiding
  • Een hoog slagingspercentage

Onze gids over rijbewijs AM prijs

Wat zijn de kosten van een rijbewijs AM? Dit is een veelgestelde vraag en begrijpelijk. Bij Oplossing Voor Rijbewijs willen we volledige transparantie bieden, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Hieronder geven we je een gedetailleerd overzicht van de prijzen voor rijbewijs AM.

Theorie-examen AM prijs

Om je rijbewijs AM te behalen, dien je eerst het theorie-examen te halen. De kosten hiervoor bedragen €50. Het theorie-examen test je kennis van verkeersregels, -borden en -situaties. Bij Oplossing Voor Rijbewijs helpen wij je graag bij de voorbereiding op dit examen, zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt.

Praktijklessen en -examen

Na het behalen van je theorie-examen AM is het tijd om te beginnen aan de praktijklessen. Bij Oplossing Voor Rijbewijs bieden wij verschillende lespakketten aan, zodat je kunt kiezen welk pakket het beste bij jou past. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor onze praktijklessen:

  1. Proefles: Wil je eerst kennismaken met onze rijschool voordat je besluit je rijbewijs AM bij ons te halen? Neem dan een proefles van 60 minuten voor slechts €30.
  2. Losse lessen: Wil je liever geen lespakket, maar losse lessen boeken? Dat kan bij ons voor €40 per lesuur.
  3. 10-urenkaart: Ben je van plan om meer dan een paar lessen te volgen? Kies dan voor onze 10-urenkaart, waarmee je 10 lesuren ontvangt voor €350 (een besparing van €50).
  4. 25-urenkaart: Voor degenen die wat meer oefening nodig hebben, bieden wij onze 25-urenkaart aan. Hiermee ontvang je 25 lesuren voor €825 (een besparing van maar liefst €175).
  5. Complete pakket: Wil je in één keer klaar zijn voor je rijbewijs AM? Kies dan voor ons complete pakket van 25 lesuren, inclusief het praktijkexamen AM, voor een totaalprijs van €975 (een totale besparing van €175).

Contacteer ons

Wil je graag meer informatie over onze rijopleidingen of direct beginnen met lessen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle benodigde informatie.

Je kunt ons bereiken via telefoon op +31 123456789 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Oplossing Voor Rijbewijs - jouw partner in het behalen van je rijbewijs AM.